Misterul apariției unor cratere imense în diferite locuri de pe Terra

În ultimii zeci de ani, omenirea s-a confruntat cu un fenomen pe care specialiștii l-au numit prăbușiri carstice

Misterul apariției unor cratere imense în diferite locuri de pe Terra

În ultimii zeci de ani, omenirea s-a confruntat cu un fenomen pe care specialiștii l-au numit prăbușiri carstice, adică misterul formării unor cratere imense. Ne referim la apariția în câteva ore a unor găuri imense. Unele au diametru de sute de metri. În interiorul acestora se dezvoltă un ecosistem propriu.

 În Peru, în martie 1999, pe un câmp din apropierea unei ferme, s-a format peste noapte o imensă groapă. Pereții păreau că sunt decupați ceea ce i-a făcut pe specialiști să considere că acea groapă nu s-a format în mod natural.
 
În Elveția, într-o noapte a anului 1982, au dispărut 100 de metri cubi de pământ. În zonă, nu au fost descoperite urme de excavatoare sau alte mijloace de transport care să fi transportat imensa cantitate de pământ. În jurul gropii nu existau urme de vegetație, fenomen care ar fi trebuit să se producă în cazul unei prăbușiri naturale a solului.

În 23 februarie 2007, într-un cartier rezidențial din Guatemala, s-a format o groapă cu o profunzime de 100 de metri care a înghiţit mai multe case și au fost ucise trei persoane. Craterul emana un miros ciudat și se auzeau zgomote stranii.

Sunt specialiști care susțin că apariţia acestor găuri este cauzată de construcțiile de tuneluri subterane care se realizează cu ajutorul unor mașini care folosesc forța nucleară și au capacitatea ca într-o oră să realizeze un tunel de cinci kilometri.

Pe de alta parte, sunt specialiști care au conexat apariția acestor gropi cu producerea unor fenomene extraterestre. Propulsia utilizată de OZN-uri are consecințe directe asupra mediului în care trăim. Alți specialiști consideră că apariția acestor găuri are legătură cu faptul că Pământul este gol în interior. Așa s-ar putea explica apariția unor crevase, caverne, gropi gigantice.

Imaginile captate cu ajutorul sateliților au demonstrat existența unor deschideri la polii Pământului.

Un radar NASA a captat imagini cu mari deschideri sub calota glaciară a Antarcticii. Avionul care era dotat cu un radar performant a survolat Antarctica timp de șase săptămâni. Imaginile au prezentat cratere cu un diametru de peste un kilometru și profunzimi de trei kilometri.

 Din cauza deschiderilor de la poli, polii geografici se află în spațiu și nu pe suprafața terestră, afirmă susţinătorii acestei teorii. Cei care sunt adepții acestei teorii aduc în sprijinul acestei teorii faptul că dincolo de latitudinea 86 nu exista paralelă. Vânturile nordice devin mai calde pe măsură ce se avansează în Arctica.
 
După trecerea paralelei 82, busola este funcţionabilă. Dacă nu există râuri și fluvii subterane, cum putem explica existența icebergurilor formate din apă dulce?
 
Vântul care vine de la nord aduce cu el petale de flori și polen și este deosebit de cald. Polenul colorează zăpadă pe sute de kilometri.