Termeni & Condiţii

Preluarea materialelor de pe situl descopera-lumea.net

Preluarea stirilor sau articolelor sitului descopera-lumea.net este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un paragraf al stirii si maxim o poza. La sfarsitul materialului de pe situl dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul „Citeste despre [nume stire] pe descopera-lumea.net”, cu link pe textul „[nume stire] pe descopera-lumea.net” catre pagina stirii/articolului de pe descopera-lumea.net..

Specificatiile produselor si informatiile din articole

Toate informatiile prezentate pe site sunt informative. Deci depunem eforturi pentru a inlatura erorile de pe site, nu suntem raspunzatori pentru corectitudinea informatiilor prezentate, deci folositi-le doar pentru informarea dumneavoastra, nu luati decizii de cumparare fara a verifica aceste informatii in prealabil.

Link-urile

Acest site contine link-uri spre alte site-uri. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca Mediafax Group nu este responsabil de politica de confidentialitate adoptata de alte site-uri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti când parasesc site-ul nostru si sa citeasca actele cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care colecteaza informatii personale. Aceast act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.

Log files

Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/lib64/php/modules/timezonedb.so' - /opt/cpanel/ea-php56/root/usr/lib64/php/modules/timezonedb.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: