O societate secreta chineza ameninta societatea Illuminati daca va continua planurile de depopulare planetara

O societate secreta chineza avand 6 milioane de membri si care include 1,8 milioane de gangsteri si 100.000 de asasini

O societate secreta chineza ameninta societatea Illuminati daca va continua planurile de depopulare planetara

O societate secreta chineza avand 6 milioane de membri si care include 1,8 milioane de gangsteri si 100.000 de asasini profesionisti asiatici, afirma ca ii va lua ca tinta pe membrii societatii secrete Illuminati, daca aceasta va trece la punerea in practica a planurilor de depopulare a lumii cu ajutorul unei bombe biologice.

Asa cum a avertizat jurnalistul canadian Benjamin Fulford, aceasta bomba obtinuta prin manipulari genetice este menita a elimina 500 de milioane de asiatici prin afectarea unor gene specifice rasei galbene.

Fulford, fostul sef pentru Asia-Pacific al revistei Forbes, sustine ca „Societatea Illuminati este, cu exceptia Japoniei, un joc exclusiv al rasei albe”. Fulford spune si ca Japonia a fost controlata in secret de catre Illuminati, prin crima si santaj. Surse confidentiale i-au spus acestuia ca americanii au asasinat peste 200 de politicieni si oameni influenti japonezi, de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.

Printre victime: fostii prim-ministri Tanaka, Takeshita, Ohira si Obuchi. Toti au fost omorati prin folosirea unui drog special care induce stopul cardiac. Illuminati au fost avertizati ca societatea secreta chineza nu va mai tolera alte crime.

„Credeti-ma, Illuminati au pierdut deja datorita rasismului lor. Desi unii oameni inteleg ca Vestul este o societate a sclaviei, cei care traiesc acolo nu realizeaza aceasta. Illuminati nu controleaza China, India sau acum Russia. Ei sunt pe cale sa-si piarda puterea. Suntem ca berlinezii inaintea caderii zidului Berlinului. Illuminati sunt precum vrajitorul din Oz; odata ce dai cortina la o parte esti surprins cat de slabi sunt in realitate.

Ei se bazeaza pe ILUZIE. Odata ce iluzia e inlaturata, ei raman doar o gasca de batranei fara putere. Cred ca acum avem o sansa reala sa terminam cu Noua ordine mondiala si sa trecem la o noua era in care razboiul, saracia si distrugerea mediului vor fi intalnite doar in cartile de istorie.