Reptilienii: Elita non-umană care controlează în secret lumea

David Icke, celebrul cercetător și teoretician, asigură că din 1990 investighează reptilienii care controlează lumea.

Reptilienii: Elita non-umană care controlează în secret lumea

David Icke, celebrul cercetător și teoretician, asigură că din 1990 investighează reptilienii care controlează lumea.

Deși mulți oameni l-au atacat pentru această teorie, cercetările sale, studiate de diverși specialiști, au surprins de cantitatea mare de documentare . Avertismentul că reptilienii dețin controlul asupra lumii este, teoretic, complet corect.

Controlul mondial „din mâna reptilienilor”

Potrivit lui Icke , controlul planetei stă în mâinile câtorva magnați. Personalități puternice din sfera economică, politică și reală.

Aceste ființe sunt descendente a unei rase de reptile umanoide care au controlat întotdeauna umanitatea. Acești reptilieni dominanți sunt cei care dețin puterea mondială prin societatea ocultă „ Illuminați ”.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că puterea economică și politică sunt împărțite în câteva cercuri extrem de secrete . Cu toate acestea, introducerea de către Icke a elementului „șopârlă” este surprinzătoare. Are si dovada că se transformă după bunul plac .

Cercetătorul afirmă că majoritatea liderilor lumii , de orice structură socială, precum Rockefeller, Rothschild și chiar familia regală a Angliei , provin din acești reptilieni .

Potrivit investigațiilor sale, aceștia măsoară mai mult de 2 metri înălțime și principala lor sursă de hrană este sângele.

Aceste creaturi își pot schimba aspectul fizic de la uman la reptilian, în funcție de moment. Icke a descris în cercetarea sa un interviu cu Christine Fitzgerald, o confidentă a Prințesei Diana.
I-a spus că familia regală este formată din reptilieni extratereștri și că aceștia își pot schimba forma după bunul plac.
Atacurile provocate în mod deliberat

Cercetătorul afirmă în continuare că mai multe evenimente din lume au fost, de asemenea, orchestrate de aceste creaturi.

Unul dintre cele mai faimoase a fost 9/11 , care a fost o conspirație a reptilienilor pentru a înrobi oamenii prin frică. Acest plan a fost conceput de servitorul reptilian, George Bush.

Deși mulți oameni susțin că astfel de teorii sunt greu de înțeles, este incontestabil că au un impact puternic. Chiar și acum, el este convins că lumea va suferi schimbări majore , toate planificate de această elită.

Mulți oameni au început să se trezească, să lase deoparte manipularea media și să investigheze pe cont propriu.

Dar, din păcate, o mare parte din umanitate continuă să fie scufundată în acest vârtej de dezinformare, cu care este manipulată.

Deși bătălia nu este pierdută, oamenii continuă să se conecteze cu alții din întreaga lume pentru a împărtăși cunoștințele, în speranța de a crea schimbări la scară largă.

Fiecare om este liber să creadă ce vrea. Cu toate acestea, pentru nimeni nu este un secret că există o conducere globalistă care trage sforile lumii, făcându-ne să luptăm unii împotriva altora. Dar mai presus de toate, insufla frica în omenire.